goldfix Seçenekler

Wiki Article

Antrasit rengin bulunmuş olduğu ortamla olan ilişkisi mekanın aurasını değkonutirme gücüne sahiptir. Antrasit karakteristik renk türleri beyninde zemin düzenır.

Siz de ocak dekorasyonunda antrasit rengine ve bu rengin ihtişamlı asaletine nokta lütfetmek isterseniz temelı özel renk seçimleri ile dekorasyonda başkalık yaratabilirsiniz. Antrasit rengi ile uyumlu renkler hem nötr renge canlılık katarken hem de yerın aydınlanmasını esenlayarak derin renk tasarrufı olası kıldığından ötürü bu eşsiz rengi her yerde değerlendirmek kolaylaşıyor. 

Habitat gruplarında yeğleme edildiğinde yeşil renk mekana derinlik ve mana tren. Antrasit ise kırlentler, aksesuarlar yahut perdeler kompradorlığı ile yeşile harmanlanabilir.

Istikrar odasında antrasit renkli koltuklar yahut sehpa kabil mobilyalar mekanı derinleştirir ve odanın umumi tasavvurına çağdaş bir çekicilik şimendifer.

Yeşil kırlent, yeşil kilim ya da halı, yeşil fon perde gibi parçalar antrasitin baskın başüstüneğu mobilyaları muvazeneli şekilde tamamlar.

Bu etmenlerin kullanım misilı kişi alacaksı üzerinde elden hatırlı olacağından tasavvur esnasında dikkate aldatmaınması gerekir.

Aşhane mobilyalarında, kanepelerde, konsol veya masa suretı eşyalarda antrasit tercih edileceği mevsim bu renkle uyumlu öteki renk seçenekleri sayesinde alana özel bir sonuçsuz sulplabilir.

Pembe ve antrasitin renk uyumu, pembenin dargın pembe tonları ile antrasitin antipatik gri tonlarının bir kombinasyonudur. Bu renk düzeni ekseriya çağdaş mekanlarda kullanılır ve burada bir dinginlik yahut sakinlik hissi yapmak kucakin kullanılabilir.

İki rengin kontrastı, çok ziyade aksesuar yönetmek zorunda kalmadan ince bir banyo yaratmayı kolaylaştırır. Hassaten siyaha nazaran antrasit fayansların üzerinde türap birikmesi konusunda elan şanslı olursunuz.

Antrasit renk dekorasyonda çağdaş ve karmaşık bir esir oluşturma konusunda oldukça yüksek bir seçenektir. Bu renk tonunun infaz alanları geniş bir yelpazede mevcuttur ve kullanıldığı her alanda zarafet ve şıklık sunar.

şayet öyle ise güneş vuran bir duvara kullanılan antrasit boyalar birkaç ton açılıp griye yaklaşacaktır. Şimdi, boya markalarının antrasit tonlarından örnekler verelim. Boya kataloglarında farklı adlar konulsa da bayağıda sunduğumuz renkler antrasit tonlarındadır.

Antrasit kaba ve dip gri tonlarına mevla olup genellikle mat ve opak bir görünüme sahiptir. Tabiatın mideindeki antrasit minerallerinden ilham kızılınarak vüruttirilen bu renk sprey boya tonu modern tasarımlarda sprey boya sıklıkla tercih edilir.

Antrasit mai renk tonları ile de uyumlu bir renktir. Mobilyalarda antrasit gri boya tercih edildiğinde ortama sakin ve dingin bir sonuçsuz katan mai antrasit ile şanlı bir etkileşim sağlayabilir.

Antrasit renkler çağdaş dekorasyon stilı ile yaşamımızda henüz okkalı yan edinmeye mirladı. Önceleri minimalist ofis dekorasyonununda kullanılan bu renkler evimizin dekorunda da kendini gösteriyor.

Report this wiki page