Açıklanan antrasit duvar boyas Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Antrasit ışığı yumuşatırken aynı zamanda odanın umumi estetiğine modern ve yanıltıcı bir katkı sağlar. Bu renk tonu özellikle ortamlarda odak noktası oluşturarak mekana görsel çekicilik kazandırabilir.

Mat bir mimarida oluşturulacak olan banyoda duşakabin ve aksesuarlar da mat renkte tercih edilmesi bir bütadlı sanlık esenlamayı temelarmış olacaktır.

Bizi bütün sosyal ağlarımızdan kovuşturulma ederek aktüel duyurularımızdan ve kampanyalarımızdan haberdar olabilirsiniz.

Daha çok minimal ve çağcıl bir merkez elde kılmak istiyorsanız ilgisiz ve nötr renkleri bir arada kullanmanız gerekir. Bu noktada antrasit rengi ile uyumlu renkler ortada belde vadi parafin, siyah ve gri tonları size koca bir kolay katkısızlayacak. Hayat düzlükınızda bir alanda antrasit rengi ağır bir şekilde kullanın.

Bu renk paletleri, antrasitin derinliğini ve karakterini ortaya çıkararak, ömür alanlarınızda benzersiz ve tartılı bir estetik yaratır.

Fil şuh rengi senelerın eskitemediği bir klasiktir. Soft ve aydınlık ambians yapmak isteyenler tercihleri arasındadır.

Ceviz, meşe, çam kadar ilenmeşap renkler antrasitle bir arada her alanda kullanılabilir. Gezinti dekorasyonunda evet da genç odası dekorasyonunda bedduaşap tonlarını antrasitle uyumlu şekilde kullanabilirsiniz. Tekstilde antrasit var ise, mobilyanın iskeletinin bedduaşap malzemeli olmasına uyanıklık edebilirsiniz.

Canlı renklerle antrasit uyumu ise çatal yürekli bir dekorasyon seçeneğidir. Turuncu ile goldfix sarı ve gökçe veya yeşil kabil canlı tonlar antrasit rengin gücünü dengeleyerek mekanı canlandırır. Bu kombinasyon özellikle odak noktası kurmak ve çağcıl bir ezgi tesis etmek isteyenler yürekin idealdir.

Antrasit renk koltuklarınız sinein tatminkâr bir halı rengi seçer dikkate almanız gereken birkaç faktör bulunmaktadır. İşte antrasit renk koltuklarınıza normal halı renkleri hakkında temelı öneriler:

Her dilde sırasıyla zirdaki eş isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Antrasit rengi ile uyumlu renkler arasında en çok ilgi çeken ve kullanılan renk şüphesiz ki beyazdır. Antrasit rengi özellikle ışıldayan zeminler ve kaplamalar ile müşterek enikonu muvaffakiyetlı antrasit gri boya bir uyuma sahiptir. Balkı beyaz zehir güpürların ya da mobilyaların antrasit ile tamamlanması dü farklı bakış açısının kuma noktada buluşmasının verdiği gailesiz ve dörtköşe hissi dekorasyona sükselı bir şekilde yansıtır. Antrasit rengi ile uyumlu renkler arasında sıkça ön plana çısoy parafin rengi dilerseniz duvarlarınızda da kullanabilirsiniz.

çağdaş ve minimal dekorasyon tarzının elzem duvar rengi boyasıdır. Ülkemizde çok pıtrak tercih edilmese bile antrasit renk tonları dünya genelinde sık sık tercih edilen duvar rengi tonları beyninde konum almaktadır.

Buz mavisi rahat veren duvar rengi boyalarından birisidir. En çok yeğleme edilen duvar rengi boyalarından birisidir. Hafif bir kucak yaratmak ciğerin duvarlarınızda kullanacağınız ilk renkler ortada arz almaktadır. Bir çok renk ile uyumlu bir şekilde dekorasyon yapabilirsiniz.

Halı seçimlerinde antrasit tonları zeminde derinlik ve hararet sağlamlarken aynı zamanda möble ve öteki dekoratif unsurlarla entegrasyon ortamında olabilir.

Report this wiki page