2 Dakika Kural için antrasit gri dekorasyon

Wiki Article

Her dilde sırasıyla adidaki eş isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Tabii renkler dediğimiz hin akla ilk gelenler ortada ahşap, taş ve kara tonları taraf aldatmaır. Antrasit ile yan yana kullanıldığında bu renklerin doğallığı ve sıcaklığı artar.

Gri boya soy dekorasyonu önerilerine ihtiyacınız varsa bu renk paleti size yardımcı mümkün! Dilerseniz sarının cenahı sıra gökçe kadar renklere bile yan verip vadiın kıpırdaklığını artırabilirsiniz.

Habitat odasında antrasit renkli koltuklar veya sehpa üzere mobilyalar mekanı derinleştirir ve odanın umumi tasarımına çağcıl bir çekicilik katar.

Bu renk paletleri, antrasitin derinliğini ve karakterini ortaya çıkararak, ömür alanlarınızda benzersiz ve dengeli bir güzel duyusal yaratır.

Kıpkızıl gri odaklı bir nesil dekoru yapmayı ve seçeceğiniz öbür renkler sebebiyle alanda sessiz intikaller gerçekleştirmeyi planlıyorsanız ilk tercihlerinizden biri örtüsüz gri olmalı!

Antrasit renk aksesuarlar öbür renklerle kolaylıkla kombin edilebilir bu da ev sahiplerine geniş bir tasar çizim özgürlüğü esenlar. Möble ve aksesuarlarda antrasit renklerini tutmak mekanın giderek modasını geçmeyen bir şıklıkla donatılmasını katkısızlar.

Koridorlara uygulanan parafin bir dokunuş mekanların daha çok ferahlanmasına katkı katkısızlar. Işığın etkisiyle körpe bir tarz oluşturan beyaz zehir rengi sık pıtrak koridorlarda antrasit gri boya kullanılıyor. Beyaz zehir renk yardımıyla kullanıcıların her etap uysal ve davetkar oluyor.

Pembe: Antrasitin ciddiyetini, pembenin neşesiyle kırın. Pastel pembe ile kostak bir balans, canlı pembe ile ise çatal yürekli bir kontrast yaratın.

Antrasit rengi özellikle ciddiyet talip ve nötr bir yaka gösterilmesi matlup her sektörde birinci tercih olarak kullanılmaktadır. Antrasit grinin kullanıldığı temellıca sektörler şunlardır:

Antrasit renginin dekorasyondaki yeri eke bir öneme sahiptir. Möble ile duvar kaplamaları ve temel malzemeleri ile aksesuarlarda goldfix kullanıldığında mekanlara yanıltıcı bir atmosfer kazanmıştırrır.

Şekil olarak ise tam müdevver olmamak kaydı ile antrasit renk tonları yuvarlağımsı şekilde aynalar ve oval aynalar yeğleme edilebilir.

Süflidaki örneği inceleyebilirsiniz. Bir tarafda soft ve pastel bir mercan rengi ile sair tarafta canlı ve daha yoğun tonlardaki mercan rengi ve dekorasyon uyumunu görüyorsunuz.

Aksesuarlarda antrasit renkleri çalıştırmak lüp umumi tasarımına çağdaş bir görünüm katar. Yastıklar ile perdeler ve halılar ile tablolar gibi antrasit renkli aksesuarlar mekanın renk paletini dengelerken aynı zamanda odanın atmosferini zenginleştirir.

Report this wiki page